Vloertegels kopen?

Vloertegels in alle soorten en maten 'n wereldwijde collectie, direct uit voorraad leverbaar.

Onze wereldwijde collectie marmer, leisteen en kwartsiet is direct uit voorraad leverbaar. Vloertegels voor binnen en buiten, variërend van anticato tot gepolijst graniet. Wij helpen u graag een goede keuze te maken uit de meer dan 100 verschillende steensoorten en kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Import uit Europa, Azië en Zuid-Amerika. 
Onze jarenlange ervaring met import en distributie van natuursteen (al meer dan 40 jaar) heeft geresulteerd in uitstekende, wereldwijde contacten. We importeren natuursteen uit praktisch elk Europees land, maar ook uit Azië en Zuid-Amerika. Met regelmaat gaan we op zoek naar leveranciers voor nieuwe kwaliteiten en soorten. Pas als een leverancier naar onze maatstaven heeft bewezen een continue, gedegen kwaliteit te leveren, wordt de steensoort opgenomen in ons assortiment.

Goed sorteren vraagt veel kennis en vakmanschap. 
Het sorteren van een partij natuursteen gebeurt uiterst zorgvuldig. Goed sorteren, bijvoorbeeld op kleur en adering, vraagt namelijk veel kennis en vakmanschap. Het is, mede dankzij onze ervaring, iets wat u met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wellicht vanzelfsprekend, maar toch minstens zo belangrijk; een partij geleverde tegels is bij ons uiterst maatvast.

Slagingskans bijna 100% 
Norvold International levert uitsluitend via steenhouwerijen en de bouwmaterialenhandel, maar u kunt bij ons de partij voor uw natuurstenen vloer uitzoeken en reserveren. Mede door onze grote sortering en verscheidenheid is uw slagingskans bijna honderd procent. Bovendien bieden wij de mogelijkheid bijpassende platen te leveren voor dorpels, vensterbanken of een compleet keukenblad uit te laten zagen.

Altijd 50.000 m2
natuursteen op voorraad

Ongekende service & kwaliteit

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen?

Bel ons op nummer 0346-352931
Of stuur een mail naar: verkoop@norvold.nl